Wat kost mijn coach?


De standaard tarieven zijn dag tarieven en gelden per team. Wilt u meerdere trajecten schakelen of zelf een coachingstraject samenstellen dan is er overleg over het tarief. Het dagtarief is exclusief reiskosten. De reiskosten worden berekend aan de hand van 25 eurocent per kilometer gemeten over de snelste, bij voorkeur ook kortste route. Avondbelasting is niet standaard maar in overleg wel mogelijk. Hier is sprake van als het coachings- of lestraject doorloopt in de avonduren.

Bij het boeken van een meerdaags traject geven wij de leden van uw team een gratis dames of herenpolo. Tevens zal bij het boeken van een meerdaags traject, vanuit coach aan boord altijd gekeken worden wat voor u het goedkoopst is; heen en weer reizen, dan wel overnachten in de buurt van de locatie. Hierover vindt bij het boeken altijd overleg plaats met u.


Hoe het eten en drinken tijdens de dag vorm krijgt zal in overleg gaan. Het is mogelijk om alles aan boord te nuttigen en zelf mee te nemen, binnen de trajecten is echter ook zeker ruimte om ergens neer te strijken op een terras. Eten en drinken tijdens de dag zijn voor eigen rekening.


Standaard tarieven coach aan boord

1 dag (09.00 tot 17.00 uur): 225 euro

Avondbelasting: 75 euro meerprijs
(17.00 tot 21.00 uur)

Reiskosten: 0,25 euro cent per km
Overnachting bij meerdaagse boeking in overleg

 

Coach aan boord
T: 053-8509034
M: 06-15894040
E:
KVK: 08222195

Fotografie: Bas Leendert

Coach aan Boord logo