Wie is mijn coach?


Uw coach is Suzanne van Trijp. Zij is cognitief psycholoog, MSc. Dit houdt in dat zij zich heeft gespecialiseerd in besluitvormingsprocessen van individuen en het ontwerpen van media (u kunt hierbij denken aan telefoons of virtual reality programma’s voor chirurgen) die goed aansluiten bij de logica van de denkende mens. Voor ‘coach aan boord’ combineert zij de kennis over de mens met 12 jaar ervaring als zeilinstructeur bij zeilverenigingen en zeilscholen. Haar niveau is CWO instructie niveau A of 3. Wat dit precies inhoudt kan nagelezen worden op de website van de Commissie Watersport Opleidingen.

Wat Suzanne verder kenmerkt is een zeer creatief brein dat vaak leidt tot bijzondere oplossingen voor lastige problemen, en soms ook een bijzonder schilderij. Geduld is ook een belangrijke eigenschap van haar waardoor in haar trajecten altijd ruimte is voor overleg en het maken van fouten.


Verder is ze ook altijd in voor een feestje en is ze zeer sportief. Voor het sportieve deel kan Suzanne zich uitstekend uitleven in haar eigen 1-persoons zeilbootje; een Laser Standaard.

Tot slot is Suzanne een doener; een karaktertrek die zij dankt aan haar werk als reservist militair zowel in Nederland als op uitzending in het buitenland.

 

Coach aan boord
T: 053-8509034
M: 06-15894040
E:
KVK: 08222195

Fotografie: Bas Leendert

Coach aan Boord logo